(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarini mustaqil va ongli fikrlashga oʻrgatishda innovatsion texnologiyalar, boshlangʻich sinf darslarida innovatsion metodlardan foydalanishning samarali jihatlari, boshlangʻich sinf oʻquvchilarning qiziqishlarini oʻrganish, axborot texnologiyalarning oʻrni haqida batafsil bayon qilingan.