(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada xotin-qizlar sportining bugungi kundagi rivojlanish darjasi hamda tendensiyalari, xalqaro va milliy miqyosdagi katta o‘zgarishlar, ayollar sportining ijtimoiy ahamiyati hamda rivojlanishiga to‘sqinlik qilayotgan asosiy muammolar tahlil qilingan. Shuningdek, xotin-qizlar sportini yanada rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.