(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi etimologiyaning xususiyatlari va ramziy jihatlari tahlil qilinadi. Etymologiya so‘zlarning kelib chiqishi, tarixiy taraqqiyoti va ma’no o‘zgarishlarini o‘rganadi. Tadqiqotda ingliz va o‘zbek tillarining etimologik qatlamlari qiyosiy tahlil qilinadi.