(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ko‘rsatkichli funksiya, ko‘rsatkichli tenglama va tengsizliklarni o‘qitish metodikasining nazariy hamda amaliy jihatlari yoritilgan. O‘quvchilarda matematik tafakkurni rivojlantirish, mantiqiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish va matematik bilimlarni amaliyot bilan bog‘lashda ko‘rsatkichli funksiyalarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, mavzuni zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitish, interfaol metodlardan foydalanish hamda o‘quvchilarning mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.