(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘rganishda zamonaviy texnologiyalarning imkoniyatlari, ularning o‘ziga xos jihatlari va samaradorligi keng yoritilgan. Til o‘rganishning inovatsion usullari, ayniqsa, Smart-texnologiyalarning afzalliklari va kamchiliklari hamda mustaqil ravishda til o‘rganishni tashkil etishda ularning tutgan o‘rni ijtimoiy va pedagogik nuqtai nazardan tahlil qilib berilgan. Smart-texnologiyalar yordamida ingliz tilini samarali va tez sur’atda o‘rganish bo‘yicha ilg‘or tajribalar, zamonaviy dasturlar va onlayn platformalar, shuningdek, sun’iy intellekt va raqamli texnologiyalar orqali erishiladigan natijalar atroflicha o‘rganilgan. Maqola so‘ngida til o‘rganishda inovatsion texnologiyalardan to‘g‘ri va maqsadli foydalanish, milliy ta’lim tizimiga integratsiya qilish va ilg‘or xorijiy tajribalar asosida takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.