(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlarda agressiv xulq-atvorning shakllanishiga ta’sir etuvchi psixologik, ijtimoiy va oilaviy xavf omillari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, agressivlikning shaxs rivojlanishi va ijtimoiy moslashuvga ta’siri, uni erta aniqlash hamda profilaktika va korreksiya qilishning pedagogik-psixologik yondashuvlari yoritilgan.