(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ekologik tarbiyada davlat iqtisodiy salohiyatini yuksaltirishning asosiy omillaridan biri bo‘lgan tabiiy nematlar, xususan, suvga bo‘lgan munosabatni shakllantirishning ilmiy-nazariy va tarixiy asoslari keltirilgan.