(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrida ruhiy tushkunlik va stress holatlarining yuzaga kelishiga ta’sir etuvchi psixologik, biologik hamda ijtimoiy omillar ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu holatlarning o‘smir shaxsi rivojlanishi, o‘quv faoliyati va ijtimoiy moslashuviga ta’siri hamda ularni oldini olish va korreksiya qilishning nazariy va amaliy psixologik yondashuvlari yoritilgan.