(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida deviant xulq-atvorning shakllanishiga ta’sir etuvchi psixologik, oilaviy va ijtimoiy omillar ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, deviant xulq-atvorning o‘quvchilar shaxsiy rivojlanishi va ta’lim jarayoniga ta’siri, uni erta aniqlash hamda profilaktika va korreksiya qilishning zamonaviy pedagogik-psixologik yondashuvlari yoritilgan.