(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy kasblarni tanlash jarayonida qiziqish, qobiliyat va motivatsiyaning psixologik asoslari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, kasb tanlashga ta’sir etuvchi shaxsiy, ijtimoiy va pedagogik omillar, kasbiy yo‘naltirishning zamonaviy yondashuvlari hamda maktab psixologining ushbu jarayondagi o‘rni yoritilgan.