(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim tizimida raqamli kompetensiyalarni shakllantirish zaruriyati, ularning mazmuni va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, o‘qituvchining raqamli savodxonligi, AKTdan foydalanish madaniyati hamda raqamli ta’lim muhitini tashkil etishdagi roli yoritilgan. Maqolada raqamli kompetensiyalarni rivojlantirishda interfaol usullar, innovatsion texnologiyalar va uzluksiz o‘qitishning o‘rni haqida so‘z yuritiladi.