(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olish tamoyillari, ularning psixologik, fiziologik va ijtimoiy jihatlari tahlil qilingan. Shaxsga yo‘naltirilgan ta’limning mazmuni, o‘qituvchining individual yondashuvdagi roli hamda o‘quvchilarning o‘ziga xos imkoniyatlarini rivojlantirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, maqolada zamonaviy pedagogik yondashuvlar orqali individual farqlarni inobatga olishning samaradorlikka ta’siri bayon etilgan.