(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim tizimida tarbiyaviy ishlarning o‘rni, ularning mazmuni va samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilingan. Tarbiya jarayonining zamonaviy talablarga mos yondashuvlari, pedagogik texnologiyalar va interfaol usullarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishda oila, maktab va jamoatchilik hamkorligining roli tahlil etilgan.