(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezis neft va gazni qayta ishlash jarayonida noorganik katalizatorlarning ahamiyatini va samaradorligini tahlil qiladi. Zamonaviy tadqiqotlar sun’iy intellekt va ma’lumotlarni avtomatik tahlil qilish orqali katalizatorlarning ish samaradorligini oshirish imkoniyatlarini ko‘rsatadi. Tezisda katalizatorlarning kimyoviy tuzilishi, molekulyar xususiyatlari va jarayon sharoitlari bilan bog‘liq ilmiy nazariyalar yoritilgan.