(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mamlakatimizda amalga oshirilayotgan keng ko‘lamli islohotlar doirasida aholining tinch va osoyishta hayotini ta’minlash hamda jamiyatimizda qonunga itoatkorlik va jamoat xavfsizligi madaniyatini shakllantirishga alohida e’tibor qaratilmoqda. Ya’ni jamoat xavfsizligini ta’minlash faoliyati yo‘nalishidagi olib boriladigan barcha ishlar “Xalq manfaatlariga xizmat qilish” tamoyili asosida tashkil etildi va mutlaqo yangi mexanizm va tartiblari joriy etilib, davlat organlarining jamoatchilik tuzilmalari bilan oʻzaro maqsadli hamkorligi yo‘lga qo‘yildi.