(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Maqolada asosiy e’tibor asosiy vositalarning hisobini yuritish, ularni tan olish, dastlabki va keyingi baholash, qayta baholash jarayonlari hamda ushbu ma’lumotlarni moliyaviy hisobotlarda to‘g‘ri aks ettirish tartiblariga qaratilgan. Shu bilan birga, amaldagi buxgalteriya standartlarida qo‘llaniladigan yondashuvlar va ularning amaliyotdagi ahamiyati ham yoritib berilgan.