(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonini tashkil etish shakllari va turlari, ularning o‘ziga xos xususiyatlari, zamonaviy ta’lim texnologiyalarida tutgan o‘rni hamda o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini shakllantirishdagi roli tahlil qilingan. Shuningdek, interfaol metodlar, kredit-modul tizimi, masofaviy ta’lim shakllari va amaliy mashg‘ulotlarning pedagogik samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.