(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga oson va chiroyli yozish usullariga to’xtalib o’tganman.Bu tamoyillar orqali bolalarda husnixat malakasini shakllantirish mumkin.