(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada biofizika fanini o‘qitishda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va pedagogik dasturiy vositalardan foydalanishning ahamiyati, imkoniyatlari hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, raqamli o‘quv resurslari, virtual laboratoriyalar va simulyatsion dasturlar orqali talabalar amaliy bilimlarini mustahkamlash yo‘llari tahlil qilinadi.