(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada biofizika fanini o‘qitishda simulyatsion va virtual reallik (VR) texnologiyalaridan foydalanishning o‘quv jarayonidagi o‘rni va afzalliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, tibbiy ta’limda VR muhitining interaktiv imkoniyatlari, vizualizatsiya vositalari hamda laboratoriya tajribalarini virtual sharoitda amalga oshirishning didaktik ahamiyati yoritiladi.