(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada didaktikaning ta’lim jarayonidagi o’rni, uning ob’ekti, predmeti va vazifalari, asosiy qonuniyat va kategoriyalari, ta’lim (o‘qitish va o‘qish) jarayonida yaxlit tizim sifatida alohida soha ekanligi hamda ta’lim jarayonlarining o’ziga xos tasnifi haqida aosiy tushunchalar yoritilib o’tildi.