(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада Ўзбек маданияти, маърифат ва адабиёти тарихини чуқур ўрганиш мақсадида ўз жонини юрт истиқболи йўлида фидо қилишга қодир маъриифатли зиёли ватандошларимиз қаторида бўлган Исҳоқхон тўра Ибрат ҳақида маълумот олишингиз мумкин.