(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar o‘rtasida vatanparvarlik tuyg‘ulari va buyuk o‘tmish haqidagi g‘oyalarni, milliy g‘urur va ma’naviyat tushunchalarni keng targ‘ib qilish, buyuk ajdodlarimizning ibratli hayot va ijod yo‘lllarini keng ko‘lamda o‘rganish, tarixiy xotiraga hurmat ruhini saqlash, madaniy meros tushunchasining ahamiyati va ushbu jarayonda muzeylarning tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. tarixiy, madaniy va maʼnaviy yodgorliklarni toʻplash, saqlash, oʻrganish va tashvik, qilish kabi ishlarni amalga oshiruvchi ilmiymaʼrifiy, maʼnaviy maskan.