(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Юртимизда ички ва ташқи туризмни ривожлантириш борасида залворли ишлар амалга оширилмоқда. Ушбу соҳа бўйича Президентимиз томонидан қабул қилинаётган муҳим ҳужжатларнинг бажарилишини таъминлаш борасидаги саъй-ҳаракатлар барчамизни қувонтиради. Юртимизда тарихий обидалар, қадимий қадамжолар кўп. Самарқанд, Бухоро, Хива, Тошкент ва бошқа вилоятлардаги тарихий обидалар хорижлик сайёҳларни тобора кўпроқ қизиқтирмоқда. Сайёҳлар оқими кундан-кунга кўпаяётганлиги қувонарли