(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Наманган вилоят тарихи ва маданияти давлат музейига 1920 йилда асос солинган бўлиб, хазина бўлимида 100мингдан зиёд экспонатлар мавжуд. Улар орасида кп-4546 ракамли хужжатда Ўзбекистонда чорвачилик иқтисодиёти бўйича биринчи фан доктори, профессор Маллабоев Тохирбой Сиддикович ҳаёт фаолияти ёритилган.