(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Музей инсон ҳаётида фақат тарихий буюмлар сақланадиган жой сифатида эмас, балки билим олиш, маърифатни кенгайтириш ва тафаккурни ривожлантириш маскани сифатида ҳам муҳим аҳамиятга эга. Ҳар бир музей ташриф буюрувчи учун янги билим олиш ва дунёқарашини кенгайтириш имконини яратади. У инсонга фақат кўз билан кўриш эмас, балки ўз тажрибаси орқали ўрганиш имконини ҳам беради.