(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar bilan o‘yin mashg‘ulotlarini o‘tkazishda inerfaol metodlardan foydalanish orqali bolalarda axloqiy sifatlarni shakllantirishning ahamiyati to‘g‘risida fikr yuritilgan.