(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola o’zbek adabiyotining atoqli vakili Aleksandr Arkadevich Faynbergning “So’z” she’ri badiiy va falsafiy tahliliga bag’ishlanadi.She’rda so’zning nechog’lik muhim ekanligi,uning inson hayotidagi o’rni,vaqt va taqdir bilan o’zaro bog’liqligi masalasi falsafiy va badiiy jihatdan mohirlik bilan ifoda etilgan.Bu maqolada so’zga bo’lgan e’tibor,kechikkan so’z qanday fojealarga sabab bo’lishi hamda mas’uliyat haqidagi falsafiy qarashlar ochib beriladi.