(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada boshlangʻich taʼlim jarayonida oʻquvchilarning pedagogik faoliyatga kirish jarayoni, ularda kasbiy kompetensiyani shakllantirishning pedagogik asoslari va amaliy usullari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi faoliyatida innovatsion yondashuvlar, interfaol metodlardan foydalanish, o‘quvchilarning kasbiy yo‘nalishini shakllantirishda pedagogik sharoitlar haqida fikr yuritilgan.