(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida ijtimoiy va ta’limiy muhitning o‘rni, ahamiyati hamda ularning o‘quvchi shaxsining rivojlanishiga ta’siri tahlil etilgan. Shuningdek, zamonaviy ta’limiy muhit yaratishning pedagogik va psixologik shart-sharoitlari, innovatsion yondashuvlarning ahamiyati ko‘rib chiqilgan.