(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada Abu Nasr Farobiyning pedagogik fikrlari, g‘oyalari, ta’lim-tarbiya jarayoni to‘g‘risidagi qarashlari va uning asosiy pedagogik konsepsiyalari, shuningdek, bugungi kun amaliyotidagi ahamiyati yoritilgan.