(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi umumiy o‘rta, o‘rta maxsus va boshlang‘ich professional ta’lim muassasalarida, Temurbeklar maktabi harbiy- akademik litseylarida chaqiruvga qadar boshlangʻich tayyorgarlik o‘qituvchilari tomonidan saf tayyorgarlik mashgʻulotlarini orgatish uchun qoʻllaniladigan usul va uslublar haqida ma’lumotlar yoritilgan.