(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ilmiy ishda Quenzim 10 dori vositasining farmakologik xususiyatlari, klinik samaradorligi va xavfsizligi o‘rganildi. Quenzim 10 koenzim Q10 asosidagi preparat bo‘lib, organizmning energetik jarayonlarini qo‘llab-quvvatlash va hujayralarni oksidlovchi stressdan himoya qilishda muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatdiki, preparat yurak faoliyatini yaxshilaydi, charchoqni kamaytiradi va odatda yaxshi tolerantlikka ega. Ishda adabiyotlar tahlili, klinik kuzatuvlar va statistik tahlil metodlaridan foydalangan holda Quenzim 10ning zamonaviy farmakologiyadagi ahamiyati aniqlangan.