(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada barkamol avlodni tarbiyalashda milliy qadriyatlarning o’rni va ahamiyati tahlil qilingan. Milliy qadriyatlar tushunchasi, uning tarkibiy qismlari va yoshlar tarbiyasidagi o’rni atroflicha yoritilgan. Maqolada oila, ta’lim muassasalari va mahalla darajasida milliy qadriyatlarni yosh avlodga singdirish yo’llari, zamonaviy texnologiyalar orqali milliy qadriyatlarni saqlash va rivojlantirish masalalari ko’rib chiqilgan. Globallashuv sharoitida milliy o’zlikni saqlash, yoshlarning ma’naviy-axloqiy tarbiyasi, vatanparvarlik va milliy g’urur tuyg’usini shakllantirish muammolari tadqiq etilgan.