(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’limda o‘quvchilarning ilmiy dunyoqarashini shakllantirish masalalari, uning nazariy va amaliy asoslari, metodik tavsiyalar va zamonaviy pedagogik texnologiyalar yordamida rivojlantirish imkoniyatlari keng yoritilgan. O‘quvchilarda tabiat, jamiyat va inson faoliyati haqidagi ilmiy qarashlarni shakllantirishning samarali usullari taqdim etilgan.