(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bugungi kunda yoshlar qalbida milliyg’urur, o’zlikni anglash, go’zallik va nafosatga shaydolik tuyg’ularini kamol toptirishda Navoiy asarlari muhim manba bo’la oladi. Zero, ulug’ san’atkor asarlari mohiyatiga singdirilgan insonparvarlik, xalqparvarlik, adolat, haqiqat, imon e’tiqod yetukligi, shukronalik, sabr-qanoat, kelajakka umidvorlik singari g’oyalar barcha davrlarda ham insoniyat ma’naviy kamoloti uchun muhimdir.