(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada yosh chaqiriqqacha boshlang‘ich talim o‘qituvchilari yoshlarini vatanpararlik ruhida tarbiyalashdagi roli haqida fikrlar bildirilgan. Davlat kelajagi bo‘lgan yoshlarni yuksak ma’naviy-axloqiy fazilatlarga ega, insonparvar, jismonan baquvvat, vatanparvar, harbiy bilimga ega, milliy g‘urur ruhida tarbiyalash bugungi kunning eng dolzarb masalasi ekani barchaga ma’lum. Maqoladan tegishli soha vakillari foydalanishi mumkin.