(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada buyuk qirgʻiz yozuvchisi Chingiz Aytmatovning ijodi, uning “Asrni qaritgan kun” romandagi voqealarning badiiy tahlili ko‘rib chiqiladi.Maqolada asarning asosiy gʻoyasi,voqealar rivoji va asardagi kulminatsiya jarayonlari haqida gapirib oʻtilgan.