(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi slangning mazmuniy va stilistik xususiyatlari, uning kelib chiqishi, tasnifi hamda ijtimoiy-madaniy roliga oid lingvistik tahlil beriladi. Slangning zamonaviy kommunikatsiyadagi oʻrni, ommaviy madaniyat va ijtimoiy guruhlar taʼsiri koʻrib chiqiladi. Slangning internet tili, ommaviy madaniyat va yoshlar submadaniyatida faol qoʻllanilishi misollar orqali tahlil qilinadi. Shuningdek, slang soʻzlarning lugʻaviy innovatsiya sifatidagi roli misollar asosida yoritilgan.