(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
maqolada Shodmonqul Salom she’riyati uchaydigan tarixiy so‘zlar va arxaik so‘zlarga to‘xtalindi. Ularning ma’nolari ochib berildi. Tarixiy qo‘shimchalar va so‘zlar izohi keltirildi.