(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini ijodiy rivojlantirishga yo‘naltirilgan pedagogik tizim modeli ishlab chiqish zaruriyati, uning tarkibiy qismlari hamda amaliy ahamiyati yoritilgan. Maqolada ta’lim jarayonida ijodiy faoliyatni shakllantirish, mustaqil fikrlash, innovatsion yondashuv va ilmiy izlanishga bo‘lgan qiziqishni oshirishga qaratilgan. Bunda ijodiy fikrlashni rivojlantirishning nazariy asoslari, o‘qituvchilarning kasbiy tayyorgarligida ijodiy yondashuvning o‘rni va pedagogik shart-sharoitlar tahlil qilinadi