(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqoladaMazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida yoshlar siyosatini shakllantirish va amalga oshirishning asosiy yo‘nalishlari, davlat siyosatining mazmun-mohiyati, yoshlarni qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlar hamda ularning ijtimoiy hayotdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarning siyosiy, ijtimoiy va ma’naviy faolligini oshirish masalalariga e’tibor qaratilgan.