(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasasida qo‘llaniladigan teatrlashtirilgan faoliyatda maktabgacha katta yoshdagi bolalarning ijtimoiy kompetensiyasini shakllantirishning tashkiliy-pedagogik shart-sharoitlari taqdim etilgan bo‘lib, ular birgalikda hissiy jihatdan xavfsiz muhitni yaratishga yordam beradi.