(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ekologik tarbiya berish jarayonini o‘rganish, ekologik tarbiyaning ahamiyatini tahlil qilish hamda samarali pedagogik yondashuvlarni aniqlashga qaratilgan fikrlar bildirilgan.