(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada STEAM ta‘limini, ilmiy-tadqiqot, texnika taraqqiyoti konsepsiyalari bilan ta‘limning integrativ yondashuvini STEAM ta‘limini joriy etish, Texnologiya fanini “STEAM - ta’lim” yondashuvi asosida o‘qitishning mohiyati va afzalliklari bo’yicha bir qator fikrlar yoritilgan.