(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada venalarning varikoz kengayishi kasalligi xaqida, venalarning varikoz kengayishi kasalligi bilan og’rigan bemorlarda xavf omillari, venalarning varikoz kengayishi turlari va diagnostikasi haqida keng yoritilgan.