(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada ishlab chiqarish xarajatlarini qisqartirishning iqtisodiy ahamiyati hamda uni boshqarish yo‘llari yoritilgan bo‘lib, mazkur masala zamonaviy moliyaviy tahlil mutaxassislari orasida eng ko‘p muhokama qilinayotgan yo‘nalishlardan biri sanaladi. Bu esa o‘z navbatida korxonaning iqtisodiy o‘sishi va rivojlanishiga zamin yaratadi.