(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada kambag‘al oilalarga ko‘rsatiladigan psixologik xizmatning mazmuni, uning ijtimoiy taraqqiyot va oilaviy farovonlikni ta’minlashdagi o‘rni hamda samaradorlik omillari tahlil qilinadi. Oilaviy stress omillari, iqtisodiy bosimning ruhiy salomatlikka ta’siri, psixologik qo‘llab-quvvatlash modellari va amaliy yondashuvlar o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari kambag‘al oilalar bilan ishlashda kompleks psixologik yordamning zarurligini tasdiqlaydi.