(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasining “Taʼlim toʻgʻrisida”gi qonunining asosiy mazmuni, maqsadi va ahamiyati tahlil qilinadi. Qonunning asosiy tamoyillari, taʼlim tizimini rivojlantirishdagi o‘rni, shuningdek, unda belgilangan huquqiy asoslar yoritiladi. Maqola orqali o‘quvchi mamlakatimizda taʼlim tizimini tartibga soluvchi asosiy hujjatning mohiyati bilan tanishadi.