(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada unda pedagogika fanining mohiyati, maqsadi asosiy kategoriyalari va jamiyat taraqqiyotidagi o’rni yoritilgan. tarbiya jarayonida shaxsning ijtimoiy faolligini shakllantirish, milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida barkamol insonni tarbiyalash masalalariga e’tibor qaratilgan.